Nagold

Nagold Winkelen, ontspannen en genieten

Winkelen, ontspannen en genieten

Hier wordt iedereen hebberig van – dat beloven we! Nagold is het absolute paradijs voor wie eens lekker wil shoppen. Hier vindt u premium labels en merken zoals Rolf Benz of Betty Barcley . De schitterende vakwerkhuizen in de binnenstad met de gezellige tearooms zijn evenmin te versmaden. Bovendien ligt de stad aan de gelijknamige rivier waarop u in de zomer nog kunt waterfietsen of gewoon aan de oever heerlijk ontspannen in het gras kunt liggen. Hoog daar bovenuit torent de ruïne van de burcht Hohennagold. Schaf gelijk een paar wandelschoenen aan en trek er op uit.

Naar de website

Dit mag je niet missen in Nagold

Klimpark Nagold

Naturtipp

Klimpark Nagold

Begeef je op grote hoogten in het Nagolder klimpark. Daar vind je een megakabelbaanparcours, klimmuur, Flying Fox en nog een heleboel meer parcours waardoor je je hart in je keel zult horen kloppen en je eigen grenzen zult ontdekken. Voel de adrenaline en waag het erop op misselijkmakende hoogte.

Meer informatie

Fietsroute Nagoldtal

Radtipp

Fietsroute Nagoldtal

Over een lengte van 90 km voert deze fietsroute je langs de rivier de Nagold, van de bron in Seewald-Urnagold tot aan Pforzheim. Je hoeft hier niet al te veel inspanning te leveren, vandaar dat ook de kleintjes het fietsen leuk zullen vinden. De eindeloos brede velden en hoge bomen omzomen je pad en je hoort in de verte het kabbelen van de Nagold.

Meer informatie

Duurzame bestemming