Calw

Calw De cultuur op nummer 1

De cultuur op nummer 1

Bent u al eens op het unieke marktplein in Calw geweest? Hier kunt u in het stadspark gelijk aan de nieuwe premium wandelroute ‘Water-, Woud- en Weidepad’ beginnen. Anderzijds kunt u hier veel culturele kijkjes in vroeger tijden nemen. De mooie vakwerkhuizen, het klooster St. Peter en Paul met het jachtslot of het Hermann-Hesse-Museum wil zeggen genieten van puur cultuur. Elk jaar vindt u hier ook interessante evenementen zoals Calw rockt of de kloosterzomer. De Aurelius Sängerknaben komen hier vandaan en Udo Lindenberg is hier min of meer kind aan huis. Wat wilt u nog meer?

Naar de website

Dit mag je niet missen in Calw

HotRod Citytour Black Forest

The Wild Side of Schwarzwald

HotRod Citytour Black Forest

Helm op, sleutel om, motor aan, en weg ben je. Voel de trillingen van de motor en test jouw rijvaardigheid. Voel je de wind in je gezicht? Geniet van dat gevoel van vrijheid en verken op de meest wilde manier het noordelijke deel van het Zwarte Woud. Op nauwelijks bereden paden brengen de HotRods je naar de hotspots van het noordelijke deel van het Zwarte Woud.

Meer informatie

Fietsroute Vakwerkhuizen

Radtipp

Fietsroute Vakwerkhuizen

Deze fietsroute met een lengte van 844 km is de langste thematische fietsroute in Duitsland. Bij ons voert het je door romantische rivierdalen, over adembenemende hoogten en door betoverende dalen. Je kunt genieten van bezienswaardigheden, historische stadsfeesten en lokale gastronomie. De vakwerksteden Calw en Altensteig liggen op je pad.

Meer informatie