Bad Wildbad

Bad Wildbad De thermen in het Zwarte Woud

Gezondheid en wellness

In Bad Wildbald vindt u alles wat bij een afwisselend verblijf hoort: Geneeskrachtige thermale bronnen in aantrekkelijke baden, een uitgebreid pallet rondom gezondheid, wellness en beauty, culturele evenementen, met liefde onderhouden parken, een voetgangerszone om te shoppen en te flaneren. Kuuroorduitstraling en landelijke idylle. Gezondheid tanken en weer zin in het leven krijgen – een bezoek aan Bad Wildbad maakt het mogelijk.

Naar de website

Dit mag je niet missen in Bad Wildbad

Palais Thermal

Wellnesstipp

Palais Thermal

Vorstelijk baden zoals toen? In het oosters gebouwde Palais Thermal in Bad Wildbad worden wellnesdromen waar. Geniet van massages die je betoveren en warm water dat voorzichtig je vermoeide lichaam verfrist. Geniet op grote hoogte van het uitzicht op de Sommerberg vanuit de panoramasauna!

Meer informatie

Bikepark

Radtipp

Bikepark

Op zoek naar een echt spectaculaire downhillbelevenis? Voel de adrenaline, waag het erop in het Bikepark in Bad Wildbad. Fietstechniekcursussen voor groot en klein zorgen er tevens voor dat je vrolijk wordt.

Meer informatie

Baumwipfelpfad

Naturtipp

Baumwipfelpfad

Een 40 m hoge toren beklimmen zonder trappen? Heb jij ooit een reusachtige boom in beweging gebracht? Genoten van de zonsondergang boven de boomgrens in het noordelijke deel van het Zwarte Woud? Het nieuw aangelegde Baumwipfelpad op de Sommerberg in Bad Wildbad zal nieuwe perspectieven bieden.

Meer informatie

Duurzame bestemming