Bad Teinach-Zavelstein

Bad Teinach-Zavelstein Natuur en cultuur in evenwicht

Natuur en cultuur in combinatie

In het voorjaar vindt u hier een kleurrijk natuurschouwspel. Als de krokussen uit hun winterslaap ontwaken en hun paarse kopjes boven de grond uitsteken, is het tijd voor een bezoek aan Zavelstein. Veel mooie wandelroutes zoals de nieuwe premium wandelroute ‘Wasser-Wald- und Wiesenpfad ’, ofwel ‘Water-, Woud- en Weidepad’ wachten hier op u. Bezoek dan ook nog het mooie stadje met de burcht die over het Teinachtal waakt. In Bad Teinach kunt u de fantastische pastafabriek bezoeken en in de kerk een Kabbalistisch leerbord bezichtigen.

Naar de website

Dit mag je niet missen in Bad Teinach-Zavelstein

Pastamakerij Dietrich Morlok

Kulinariktipp

Pastamakerij Dietrich Morlok

Wat komen daar voor gedraaide dingen uit de machine? Waarom ruikt het hier naar curry, chocolade en paprika? Waar ben je? In de pastamakerij Bad Teinach. Meneer Morlok maakt daar van currypasta, chocoladespirelli heerlijkheden met de beste ingrediënten en regionale producten. Neem een kijkje achter de schermen en luister naar de spannende verhalen over de bereiding.

Meer informatie

Natuurparkhotel Berlins KroneLamm ****

Unterkunftstipp

Natuurparkhotel Berlins KroneLamm ****

Het Berlins KroneLamm combineert een sterrenkeuken met een unieke wellnessomgeving. Met 1 Michelinster en 17 punten in de Gault Millau ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit op elk gebied. Je zult tot rust komen in een van de meer dan 60 kamers variërend in stijl van gezellig tot luxueus. Of je nu verblijft in de Burgherrengemach of de Königreichssuite – hier zul je slapen als een (Doorn)roos(je)!

Meer informatie

Duurzame bestemming
Wandelroute Water, Woud en Weide

Wandertipp

Wandelroute Water, Woud en Weide

De 13 km lange wandelroute die het predicaat Premium heeft gekregen begint en eindigt naar keuze in Calw of Teinach-Zavelstein.

Meer informatie