Bad Liebenzell

Bad Liebenzell Ongerepte natuur en een hoog wellnessgehalte

Ontspanning, charme en een reus

Dit kleine, lieflijke kuuroord ligt in het stroomdal van de Nagold. Sowieso speelt water en natuur hier een grote rol. In de Monbachkloof vindt u ongerepte natuur en kunt u langs de verschillende paden genieten van het waterschouwspel. De moderne Thermen Paracelsus bieden gezonde ervaringen en pure ontspanning. De mooie kruidentuin neemt u mee naar de spannende wereld van de kruiden en geneesmiddelen. In de winter is het ijsstadion Polarion in Bad Liebenzell erg aantrekkelijk. De burcht, die beslist een omweg waard is, steekt hoog boven het dorp uit.

Naar de website

Dit mag je niet missen in Bad Liebenzell

Paracelsus Therme

Wellnesstipp

Paracelsus Therme

Modern thermengenot wacht op je. De gerenoveerde Paracelsus Therme heeft een saunagedeelte waarin je niet alleen kunt zweten, het omgeeft je ook met een sensuele dennengeur en biedt bovendien talrijke ontspanningsruimtes. Rest je alleen nog buiten in het bad duiken en daarna te genieten van massagedouches.

Meer informatie

Duurzame bestemming
Liebenzeller marsepeinmakerij

Kulinariktipp

Liebenzeller marsepeinmakerij

Verleidelijke chocolade met eersteklas marsepein samengevoegd tot een lieflijke bonbon, warme chocolade, marsepeinlikeur en nog veel meer vind je in de marsepeinmakerij in Bad Liebenzell. Je kunt toekijken hoe er van marsepein figuurtjes worden gemaakt en eersteklas chocolade gelijk proeven.

Meer informatie