Bad Herrenalb

Bad Herrenalb Natuur en wellness in Bad Herrenalb

Natuur en wellness

Ingesloten in het dal van de Alb, in een unieke natuur vindt u hier een kuuroord en geneeskrachtig kuurbad in één. Met zijn natuurlijke thermen in het natuurpark Zwarte Woud Midden/Noord gelegen is Bad Herrenalb eens te meer een optimale plek om te ontspannen. Tegelijkertijd vindt u hier een actief outdoorprogramma. Klimmen, deltavliegen of mountainbiken – hier blijft niets te wensen over.

Naar de website

Dit mag je niet missen in Bad Herrenalb

Schwarzwald Panorama ****S

Hoteltipp

Schwarzwald Panorama ****S

In het gezondheidsresort Schwarzwald Panorama vind je jouw oase van rust. Ontdek vanuit hier het landschap van het noordelijke deel van het Zwarte Woud van zijn mooiste kant of laat je op hoog niveau verwennen door de levenskwaliteit en de voordelen van het hotel. Natuurlijke ingrediënten en onvervalst genot verwent de inwendige mens.

Naar de Website

Duurzame bestemming
Op avontuur in het bos met de wilde kat

Naturtipp

Op avontuur in het bos met de wilde kat

Een wilde kat zul je op deze route pad waarschijnlijk niet tegenkomen, maar wel een heleboel stops waarbij je alles over de gevaarlijke aard van de wilde kat te weten komt. Ongeveer 6 kilometer klimmen en klauteren. Deze route is aangemerkt als eerste kwaliteitsroute Familieplezier in Duitsland.

Meer informatie

Siebentäler Therme

Wellnesstipp

Siebentäler Therme

Warm spetterend water, zachte rustgevende kleurenspellen en sfeervolle klanken. Zo ziet jouw wellnessavond eruit in de Siebentäler Therme in Bad Herrenalb. Je kunt hier hemels ontspannen en genieten van massages die je nieuwe energie en ontspanning geven. De thermenbioscoop biedt extra filmplezier voor bijzondere gelegenheden.

Meer informatie