Family-Resort Kleinenzhof 5*****

Hier zul je je niet vervelen. In het Kleinenzhof mogen volwassenen herinneringen aan hun kindertijd ophalen en kinderen hun dromen waarmaken. Een kleine, eigen feelgoodwereld. Enzi kijkt naar jullie uit in de familiebelevenisstal Kleinenztal.

Verhalen bij het kampvuur, wandelingen, belevenistochten, dat is pas het begin van een geweldige vakantie in het Kleinenzhof.

Verfrissing in het koele water is hier gelijk dubbel: overdekt en openluchtbad versus roeiboot en kano op de Enz! Aan jou de keus!

Regionale heerlijkheden worden geserveerd in het gezellige restaurant en speciale arrangementen zijn niet alleen aantrekkelijk voor gezinnen en outdoorliefhebbers.

Bezichtig spannende bedrijvigheden met Andreas Harter en vorm een team met je familie bij de sportwedstrijden. Geniet van gezamenlijke barbecueavonden en muziekevenementen.

Aan het vervoer is natuurlijk ook gedacht, want ter plaatse staat op afroep een auto ter beschikking, wat vaak een stuk handiger is. Gewoon even navragen bij de receptie van de camping of bellen naar +9 7081 34 35 en je wensen kenbaar maken.

Het Kleinenzhof heet je met het hele gezin van harte welkom!