Culinaire e-biketochten

Fietsen en genieten is hier het motto. Op deze e-biketocht onder leiding van een gids geniet je behalve van de prachtige natuur van het noordelijke deel van het Zwarte Woud ook van verfijnde specialiteiten bij drie verschillende etablissementen in en rond Bad Liebenzell. Tussen de gangen door fiets je dankzij de trapondersteuning ook probleemloos naar boven en kun je genieten van het fantastische uitzicht.

Deze culinaire reis voert langs de Nagold naar Kleinwildbad naar het badhaus1897. Je kunt je verheugen op bontgekleurde, open ruimtes en een voorgerecht van regionale, seizoensgebonden en zo mogelijk biologische producten. Daarna neemt je e-bike je nog verder mee naar boven naar de deelgemeente Monakam. Hier wordt het hoofdgerecht, bereid door chef-kok Andreas Sondej, geserveerd in Gasthaus Hirsch. Gasthaus Hirsch staat bekend om zijn eigengemaakte specialiteiten waarin een decennialange traditie uit het Zwarte Woud samengaat met een moderne topkeuken. Terwijl je dan verzadigd en verkwikt afdaalt naar de dorpskern bereidt het Indische restaurant Veda ondertussen een zoet nagerecht voor de fietsers voor.

Als deelnemer aan deze tocht word je geïnstrueerd over het gebruik van de e-bike. Belangrijk zijn stevig schoeisel, weerbestendige kleding, voldoende drinken en een fietshelm. Maar deze kun je ook ter plaatse huren.

Je kunt je tot 5 dagen van tevoren aanmelden voor de tocht in het ServiceCenter Bad Liebenzell via telefoonnummer +49 7052 40 80

Openingstijden

16-6-2017 16:00 uur
15-7-2017 16:00 uur
30-9-2017 16:00 uur

Preise

E-biketocht onder leiding van een gids, met gehuurde fiets incl. menu, excl. dranken € 39
E-biketocht onder leiding van een gids, met eigen fiets incl. menu, excl. dranken € 29