Impressum

Verantwoordelijk

Tourismus GmbH Nördlicher Schwarzwald
Directeur: René Skiba
Sonnenweg 5
75378 Bad Liebenzell

Tel: +49 7052 8169770
Fax: +49 7052 8169775
info@mein-schwarzwald.de
www.mein-schwarzwald.de

Zetel van de vennootschap Bad Liebenzell
Amtsgericht Stuttgart: HRB 746903
VAT-nummer DE291894371

Design & Code

Mit im Schwarzwald entwickelt von web://contact

Beeldrechten

© Fotoarchief Tourismus GmbH Nördlicher Schwarzwald
© cameris, raucla, sergign, drubig-photo, Kzenon, dbunn, noeimer, photocrew, william87 - Fotolia.com
© Carli Jean Miller - unsplash.com
© Dunkelbild - flickr.com
© ilovebutter - flickr.com
littlevisuals.co

© Material Design Icons by Google
© Font Awesome by Dave Gandy

Aanwijzing voor adverteerders

Wij wijzen hiermee uitdrukkelijk elk gebruik af van de hier opgegeven adressen, fax- of telefoonnummers en in het bijzonder de hier genoemde e-mailadressen ten behoeve van direct marketing, tenzij voor eigen gebruik of voor het gebruik door derden. Schendingen vormen derhalve een overtreding van het concurrentierecht en worden dienovereenkomstig vervolgd.

Auteursrecht

Alle binnen de internetsite van ‘Mein Schwarzwald’ van Landkreis Calw gebruikte teksten, afbeeldingen en grafieken zijn intellectueel eigendom van voornoemde vennootschap en daarmee auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren, downloaden of een afschrift maken is verboden. In het bijzonder bestaat er geen recht op verder gebruik, tenzij hiervoor uitdrukkelijk een gebruiksrecht is toegekend door de Landkreis Calw. Een uitzondering hierop vormen de speciaal voor het downloaden aangeboden afbeeldingen of teksten in pdf-formaat. Maar deze dienen altijd van een leesbare aanduiding van het auteursrecht van © Landkreis Calw voorzien te worden. In dit verband verwijzen wij nadrukkelijk naar de Duitse ‘Wet voor de regeling van het auteursrecht binnen de informatiemaatschappij’ van 10 september 2003 (BGBl. Deel I/2003, pag. 1774 ff., goedgekeurd I/2004, pag. 312); van kracht op 13 september 2003 (met uitzonderingen) en de Duitse ‘Vijfde wet ter wijziging van het auteursrecht’ van 10 november 2006 (BGBl. I/2006, pag. 2587 f.); van kracht op 16 november 2006 (herziening van § 26 en gewijzigde datum in § 137k).

Copyright

Alle hier voor downloaden beschikbaar gestelde afbeeldingen zijn eigendom van Tourismus GmbH Nördlicher Schwarzwald. Ongewijzigd gebruik (druk enz.) is uitsluitend toegestaan onder verwijzing naar Tourismus Gmbh Nördlicher Schwarzwald. Elke vorm van bewerking, kopie en publicatie van de afbeeldingen is uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van Tourismus GmbH Nördlicher Schwarzwald. Voor vragen of eventuele verdere informatie staan de volgende bronnen ter beschikking: Tourismus GmbH Nördlicher Schwarzwald

Naar de privacyverklaring